Reiki

Wat is Reiki?

Reiki betekent universele levensenergie.
Bij een Reiki behandeling wordt deze universele levensenergie doorgegeven via de handen. Reiki ondersteunt het genezingsproces, zowel lichamelijk als geestelijk. Reiki stimuleert als het ware het zelfgenezend vermogen van de persoon of het dier dat wordt behandeld.  

Lichamelijke klachten

 

Veel lichamelijk klachten zijn een reactie van het lichaam op jouw manier van leven. Ik geloof dat je lichaam het beste met je voor heeft en jou iets duidelijk wil maken. Als je bijvoorbeeld te lang over je grenzen gaat, kunnen stressklachten ontstaan, zoals rugpijn, last van nek en schouders, hoofdpijn, maagklachten etc.  

Inzicht in je klachten

Door Reiki kom je bewuster in het leven te staan. Hierdoor zie je resultaat op lichamelijk niveau, bijvoorbeeld de rugklachten verdwijnen, maar ook krijg je door Reiki inzicht in hoe je rugklachten kunt voorkomen. Zowel een griepje als een chronische ziekte kunnen met Reiki worden behandeld.  

Levensbedreigende ziekten

Ook levensbedreigende ziekten kunnen heel goed met Reiki worden behandeld, het is niet te zeggen dat al deze ziekten geheel verdwijnen, maar de Reiki is in positieve zin ook van grote invloed op bijwerkingen van bijv. chemokuren. Reiki werkt nl ontgiftend, zodat de schadelijke stoffen versneld het lichaam verlaten en je minder last hebt van misselijkheid. 

Kinderen, dieren en planten

De uitwerking op kleine kinderen is zeer positief, zij staan namelijk nog heel onbevooroordeeld in het leven. Dit geldt ook voor dieren, ik heb hier hele mooie ervaringen mee. 

De behandeling

Een behandeling duurt doorgaans ca 1 uur. Het is voor u prettig als u ruim zittende kleding draagt.
Mensen die problemen hebben om 1 uur op een behandeltafel te liggen, kunnen ook een stoelbehandeling krijgen. Reiki kan samen met traditionele en alternatieve geneeswijzen gebruikt worden.

Blokkades

Van nature is iedereen in staat aan iemand die ziek is of zich emotioneel niet goed voelt, energie te geven via de handen. Door elk mens stroomt universele energie. Helaas zijn bij de meeste volwassene de energiekanalen door een opeenstapeling van stressverwekkende ervaringen min of meer dicht geslibd. Een Reiki behandeling draagt er toe bij dat deze blokkades worden opgeheven en werken geestelijk ontgiftend en bevrijdend.  

 

 

Ga naar:

Bezoekers:

We hebben 2 gasten en geen leden online

Direct contact

 

Email ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel ons:
06-53242113