Christien Smit

Mijn naam is Christien Smit, geboren in 1957 te Leeuwarden. In 2003 heb ik Mannaz, een centrum voor bewustwording en Reiki opgericht in een voormalige kampeerboerderij in Veenwouden. In 2007 zijn we verhuisd naar Oudehorne en vorig jaar naar Wateren. Momenteel reizen we veel , heb ik mijn pensioen vervroegd in laten gaan en heb ik mijn zakelijke activiteiten gestaakt.

Achtergrond

Naast de werkzaamheden in mijn eigen praktijk, was ik tot 2007 werkzaam bij een bank als Opleidingsadviseur en was daar tevens vertrouwenspersoon. Per 1 oktober 2007 ben ik mij meer gaan richten op Mannaz . Daarnaast was ik beschikbaar als (interim) P&O adviseur en heb ik als ZZP-er mensen met een voornamelijk psychiatrische achtergrond begeleid.
Na diverse uiteenlopende opleidingen, zoals bijvoorbeeld HBO Personeel & Arbeid, diverse vaardigheidstrainingen en Makelaardij Onroerend Goed, ben ik in aanraking gekomen met Reiki.
Reiki is niet meer weg te denken uit mijn leven, ook al ben ik er niet meer vanuit een zakelijk oogpunt mee bezig. Ik vind het fijn om anderen met raad en daad bij te staan.

In 2006 heb ik een spel ontwikkeld om gedrag op de werkvloer bespreekbaar te maken, dit destijds in  het kader van mijn rol als vertrouwenspersoon bij de ING. Dit spel, Kleurbekennen, is verkrijgbaar bij oa BOL, Bruna, Thema uitgeverij en in de grotere boekwinkels. Ook hiervoor geldt dat ik graag, indien gewenst, belangeloos adviseer.

 

 

Ga naar:

Bezoekers:

We hebben 3 gasten en geen leden online

Direct contact

 

Email ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel ons:
06-53242113